Over ons

Erba plaatbewerking is opgericht in 2006 , maar heeft al in 1998 zijn eerste lasersnijmachine in gebruik genomen destijds nog als plaatwerkafdeling binnen een andere organisatie. Deze plaatwerkafdeling beschikte in 2006 over twee lasersnijmachines , 2 kantbanken en een plaatschaar . Na de start in 2006 is er geïnvesteerd in 2 hoogwaardige kantbanken en een platenwals om complexe plaatwerk constructies te kunnen vervaardigen.

In 2008 is Erba plaatbewerking verhuisd naar een nieuw pand waar een uniek concept is gerealiseerd door de lasersnijmachines op de 1e verdieping te plaatsen en deze te koppelen aan een geautomiseerd magazijn van 53x12 mtr. en meer dan 700 palletposities! Inmiddels zijn er vier lasersnijmachines operationeel.

De medewerkers van Erba plaatbewerking streven er naar om iedere klant, groot of klein zo goed mogelijk van dienst te zijn en de service te verlenen die men van een moderne toeleverancier mag verwachten.
Wij zijn ons bewust van wat gisteren up to date was morgen alweer achterhaald kan zijn en daarom is Erba plaatbewerking voortdurend bezig om het bedrijf op een hoger plan te tillen door tijdig machines en software te vervangen of up te graden.

Sinds 2011 maakt Erba plaatbewerking gebruik van het 3D tekenpakket Solid Works.
Hiermee willen we klanten tegemoet komen die geheel of gedeeltelijk hun engineering uit handen willen geven.

Bedrijfsvideo